• Adres
  • Brederodestraat 89, Antwerpen

Lekdetectie en herstellingen van persluchtnetwerken

Perslucht is een dure vorm van energie en het herstellen van deze lekken kan u op jaarbasis heel wat kost energie besparen.

Hoe gaan we te werk?
Met behulp van een Ultrasoon lekdetectie toestel gaan we de persluchtlekken opsporen. Dit kan zelfs tijdens de productie! Wij gaan deze lek voorzien van een tag met vermelding van het foto nummer. Onze ultrasoon camera heeft een scherm met een target , dwz dat er in het scherm een target verschijnt dat steeds kleiner word bij het benaderen van het lek. Eens het lek is gevonden fotograferen wij dit . Dit maakt het veel duidelijker voor uw technische mensen om het lek te herstellen. Indien gewenst kunnen wij ook de herstellingen uitvoeren. Ook zullen wij de lekken lokaliseren op de door u aangeleverde grondplannen, om de lekken op snelle wijze terug te vinden. Na de lekdetectie ontvangt U een rapport van ons.

Wenst u graag meer informatie, neem gerust contact met ons op via volgend mailadres: peter@a-measure.be of telefonisch op het nummer: +32(0)475/332 422.

Thermografische metingen

Voor thermografische metingen van gebouwen, elektrische applicaties, zonnepanelen, industriële toepassingen, predictive maintenance, enz … kan u beroep doen op onze gespecialiseerde thermografen.
Ook voor thermografische opnames met drones/RPAS kan u terecht bij onze gecertificeerde piloten en thermografen.

Hebt u een vraag of wenst u een offerte, vul dan onderstaand formulier in of contacteer ons op het nummer +32(0)475/332 422. Wij staan u graag te woord.

Blower-door metingen

Onze luchtdichtheidsmetingen (gekend onder blowerdoor-metingen) zijn voorzien van een erkend certificaat en kunnen op vraag voorzien worden van thermografische beelden.

Wenst u een afspraak of offerte?

Uw naam:
Uw Email:
Uw tel/GSM:
Uw vraag:

A-measure bvba is uw referentie in meetapparatuur!

top